bel: 024-6453801
of mail ons op: info@vanweesmontage.nl

keukenmontage en afwerking

Diensten

Hieronder kunt u enkele van onze recente projecten zien. Neem een kijkje in het portfolio door op een foto hieronder te klikken of vraag hier vrijblijvend een offerte aan. U kunt hier ook de facebookpagina van Van Wees montage bezoeken voor een indruk. Van Wees keukenmontage en Timmerwerken is gespecialiseerd in het monteren van keukens. Daarnaast verzorgen we verschillende diensten als uitbouwen, complete badkamer renovaties, dakkappellen en bijvoorbeeld het vervangen van uw kozijnen. Wij zijn gevestigd in Wijchen, maar kunnen in een brede omtrek van Wijchen en Nijmegen u van dienst zijn. Nieuwsgierig? Neem hier contact met ons op.

Keukenmontage – Wanneer u een nieuwe keuken heeft uitgezocht, kunnen wij u van dienst zijn bij het vakkundig monteren ervan. Ook kunt u ons bellen en kunnen wij u eventueel doorverwijzen naar een van de keukenleveranciers waar wij voor werken. Op deze manier weet u altijd dat uw keuken vakkundig gemonteerd wordt, volgens uw wensen en eisen!

Timmerwerk – Uiteraard verzorgen wij ook allerlei ander timmerwerk zoals bijvoorbeeld de betimmering van uw zolderkamer of het vervangen van de betimmering van uw dakkapel? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Kozijnen – Bent u toe aan nieuwe kozijnen omdat u nu enkel glas heeft of omdat de kozijnen verrot zijn? Vraag bij ons advies en we komen het gratis en vrijblijvend inmeten om u van een offerte te voorzien.

 

Dakkappellen – Voor het plaatsen, onderhouden of het vervangen van uw dakkapel, bent u bij ons aan het juiste adres. Netjes in de stijl van uw woning, adviseren we graag mee over de gewenste uitvoering, stijl en kleur!

Poorten
– Voor luxe of eenvoudige poorten kunt u bij ons terecht.

Badkamers – Wij verzorgen  de complete renovatie van uw badkamer! Samen met een erkend installateur, elektricien en stukadoor, komt uw badkamer er perfect uit te zien. U heeft 1 aanspreekpunt, dat is Van Wees keukenmontage en timmerwerken uit Wijchen! Wij organiseren onderling met onze onderaannemers dat de stopcontacten juist gemonteerd worden en dat het water de juiste kant op stroomt! Maar bovenal dat het er (weer) super uitziet!

Afwerking – Ook voor zaken die we niet op onze website vernoemd hebben, is de kans groot dat we u van dienst kunnen zijn. Zoals we altijd zeggen als ons gevraagd wordt: “wat doen jullie nou eigenlijk allemaal?”, “tja, wat niet?”. Belangrijk vinden we een prettige samenwerking en dat u iemand in uw huis toelaat die u vertrouwt!

Contact:
Bijsterhuizen 3011 C
6604 LP Wijchen
024 645 3801
info@vanweesmontage.nl

Disclaimer:
Van Wees streeft ernaar om door middel van deze internetsite steeds correcte en actuele informatie te verschaffen, maar kan er niet voor instaan dat die informatie na verloop van tijd of op het moment dat deze internetsite geraadpleegd wordt nog steeds juist, volledig of actueel is, zodat van Wees geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de gevolgen van handelen of nalaten op grond van de inhoud van deze internetsite.